Het voorjaar staat bekend om het opfrissen van het hele huis. Na de donkere dagen is het weer tijd om ramen en deuren open te slaan. Laat die zon maar schijnen! Wil je weten wat je dit voorjaar kunt verwachten aan trends? Lees dan snel verder.

Haal buiten naar binnen

Planten mogen niet ontbreken in je woning. Niet alleen maken planten je huis nét dat beetje vrolijker, ze zijn ook nog eens goed voor je gezondheid. Planten zorgen voor een betere luchtvochtigheid, zuiveren de lucht, verminderen stress en laten je creativiteit toenemen! Werk je veel vanuit huis, dan is dit een fijne bijkomstigheid! Of je nu gaat voor een vijgenplant, olijfboompje of bananenplant: Groen frist jouw interieur op!

Budget Home Store XXL – Buffetkast Ibiza

Blauw is een blijvertje

Van blauwe luchten tot de kleur van favoriete jeans. Blauw is een blijvertje. Geef de muur een nieuwe donkerblauwe kleur of ga voor blauwe meubels. Blauw is makkelijk te combineren met andere kleuren, zoals oranje. Ondanks dat oranje nou niet per se een kleur is waar je het eerst aan denkt voor in je huis (of kleding, of waar dan ook), kun je je misschien wel voorstellen dat het met blauw wel werkt. Blauw en oranje zijn namelijk complementaire kleuren, kleuren die tegenover elkaar staan in de kleurencirkel. Het combineren daarvan zorgt voor een flink contrast, die beide kleuren juist lekker laat opvallen.

Op wereldreis in je eigen huis

Met accessoires haal je meteen dat wereldse gevoel in huis. Aardewerk van over de hele wereld voor de mooiste potten en vazen, opbergmanden met de meest kleurrijke weefpatronen, handgeknoopte kleden voor aan de muur, een plaid rijkelijk versierd met een inca motief. Maar we kunnen het natuurlijk ook net zo goed lekker dicht bij huis zoeken, want je souvenir uit Volendam of Delfts blauw aardewerk past ook prima in het plaatje. Voeg hier wat exotische planten aan toe en je wereldse interieur is weer helemaal up-to-date.

Budget Home Store XXL – Bartafel Otis

Maak je slaapkamer helemaal slaap-lekker-proof

Want er gaat niets boven een goede nachtrust om vol energie het voorjaar in te gaan.
Kies voor verduisterende raamdecoratie, in een donkere ruimte val je makkelijker in slaap en slaap je dieper en langer. Houd je slaapkamer opgeruimd en rustig.

Neem de tijd om een matras uit te proberen en vraag advies aan de verkoopmedewerkers van Budget Home Store XXL Nijmegen. Slapen is heel persoonlijk, ga dus voor het slaapcomfort dat bij jou als persoon past. Voor elke smaak is het ultieme bed te vinden. Of het nu een houten ombouw is wat de voorkeur heeft of het hotel chique gevoel van een boxspring, het bijbehorende slaapcomfort is persoonlijk te maken.

Budget Home Store XXL – Boxspring Jersey

Budget Home Store XXL Nijmegen helpt je graag

Een opgeruimd huis volgens de laatste trends kan een lastige klus zijn. Voor inspiratie en al je vragen kun je daarom een afspraak plannen bij Budget Home Store XXL Nijmegen.