Van Bruggen Adviesgroep Nijmegen is nu een jaar in het hart van Nijmegen gevestigd. Sindsdien kun je hier op één adres terecht om werkelijk alle hypotheek-, krediet- en verzekeringszaken rondom de aankoop, verkoop en financiering van je woning te regelen. Daarbij kun je in het Nijmeegse kantoor binnenkort ook voor alle makelaardijzaken terecht, zoals de aan- of verkoop van een woning.

Marcel van Gammeren en Janny van de Logt kwamen elkaar regelmatig tegen bij Van Bruggen Adviesgroep. De landelijke organisatie houdt zich al sinds de oprichting in 1973 bezig met onafhankelijk financieel advies. Marcel had kantoor in Beuningen, Janny in Malden. Vanaf 1 juni 2020 hebben zij hun krachten gebundeld in een nieuw kantoor aan de Burgemeester Hustinxstraat 16 in Nijmegen, pal naast het centraal station.

Marcel van Gammeren en Janny van de Logt zijn beiden hypotheekadviseur. Daarnaast staat Marcel je bij in al je vragen over pensioenen en kredieten en is Janny gespecialiseerd in schadezaken, zowel zakelijk als privé en kan ze een (levens)testament met je opmaken. Rond de zomervakantie wordt waarschijnlijk een makelaar aan het team toegevoegd.

Alles onder één dak

“We ontzorgen onze klanten graag en doen er alles aan om hen inzicht te geven in de actuele stand van zaken en de kosten, zodat dat alles duidelijk is gedurende het héle proces”, vertelt Janny. “Dat doen we door klanten goed te begeleiden, op een manier die het beste bij hen past. Maatwerk dus”, voegt Marcel toe. Omdat je voor al de verschillende diensten terecht kan bij één en hetzelfde kantoor, is de begeleiding altijd goed en professioneel. Marcel: “We gaan voor het beste advies en de beste oplossing. Regelmatig komen klanten na wat omzwervingen bij ons terecht. Dan geeft het ons echt voldoening als wij voor elkaar krijgen, wat anderen niet lukte.” Beiden kennen de situatie van elkaars klanten goed, zodat je altijd direct geholpen kan worden en niet afhankelijk bent van de beschikbaarheid van één van hen. “We nemen onze dossiers altijd met elkaar door”, aldus Janny.

Tevreden klanten zijn de beste reclame

Janny en Marcel nemen uitgebreid de tijd voor een eerste, oriënterend gesprek. In anderhalf à twee uur wordt een totale situatie uitgediept. Klanten zijn keer op keer blij verrast als blijkt dat de kosten van zo’n eerste gesprek voor rekening van Van Bruggen Adviesgroep komen. De meeste klanten komen bij Van Bruggen Adviesgroep Nijmegen terecht door mond-tot-mondreclame. Daar kunnen wij niet tegenop schrijven, want tevreden klanten zijn natuurlijk de beste ‘ambassadeurs’.

Klanten kunnen ook altijd via een portaal bij hun gegevens. Dit portaal werd versneld ontwikkeld, omdat men elkaar niet fysiek kon treffen. Als de wereld dadelijk weer open gaat zal het portaal een blijvertje zijn: klanten vinden het erg plezierig dat ze bepaalde stukken in het portaal kunnen uploaden en niet speciaal langs hoeven te komen om bijvoorbeeld een kopie van het paspoort af te geven, of om documenten te ondertekenen. Marcel: “We vinden het belangrijk dat klanten precies kunnen inzien wat er voor hen gedaan is en ook begrijpen waaróm.”

Regelingen voor starters en senioren

Of je nu starter bent, doorstroomt naar een volgende woning, of je woning wil verbouwen of aanpassen, Janny en Marcel kennen van iedere doelgroep de wensen. Voor starters is er een mooie regeling. Janny: “De gemeente Nijmegen is in de regio altijd al een pionier geweest als het aankomt op startersleningen. En daar wordt veel gebruik van gemaakt. Wanneer iemand op inkomen geen woning kan kopen, biedt de starterslening van de gemeente Nijmegen 35.000 euro meer ruimte.” Schenkingen of garant staan zijn ook nog mogelijkheden om extra financiële ruimte te creëren. Marcel: “Senioren kunnen we ook helpen als hun inkomen te laag is om een hypotheek voor een nieuwe woning te krijgen. We werken samen met enkele geldverstrekkers die rekening houden met maatschappelijke ontwikkelingen en daarom niet het inkomen, maar de maandlasten als uitgangspunt nemen.”

Gecertificeerd Adviseur Duurzaam Wonen

Janny en Marcel merken dat steeds meer klanten zich willen laten adviseren. Je kunt dan bij hen terecht voor het totaalpakket aan diensten: financieel advies, verzekeringen, hulp bij de aankoop van je eerste of volgende huis, het af- of oversluiten van je hypotheek en voor verbouwing of verduurzaming van je woning. Janny en Marcel zijn beiden gecertificeerd Adviseur Duurzaam Wonen.

“We hebben energie genoeg om hier de toekomst in te gaan!”, besluit Janny.

Naast het pand worden in de nabije toekomst nieuwe appartementen gebouwd. Van Bruggen Adviesgroep Nijmegen zal daar een speciale hypotheekactie opzetten. Houd hen dus goed in de gaten!

Van Bruggen Adviesgroep Nijmegen 
Burgemeester Hustinxstraat 16, Nijmegen
024 – 38 17 191 | nijmegen@vanbruggen.nl