In Overasselt zit een accountantskantoor voor het midden- en kleinbedrijf, waarbij de ondernemer nog echt centraal staat. Hier zijn persoonlijke aandacht en deskundig advies kernwaarden waar het vierkoppige team van eigenaar Bernie van de Groes sterk aan hecht. En dat werkt, want de zaak groeit. Zo goed dat VDG op zoek is naar een assistent-accountant.

Ondernemers moeten hun aandacht bij hun onderneming kunnen houden, vindt Bernie. “De zaken gaan het best als zij in hun eigen vakgebied doen waar ze goed in zijn. Als ze continu worden afgeleid door papierwerk en de wirwar van (fiscale) wetten, dan kunnen ze niet meer ondernemen. Wij voelen ons betrokken bij de ondernemer en willen hem dit werk uit handen nemen.”

VDG Accountancy en Belastingen is een betrouwbare en laagdrempelige adviseur. En bovendien betaalbaar. “Geen nonsens, maar gewoon een duidelijke vakkundige aanpak in voor de klant duidelijke taal. En dat tegen aantrekkelijke tarieven.” Wil jij als assistent-accountant deel uitmaken van het gezellige team van VDG? Ga dan snel naar Werken bij VDG. en solliciteer direct!