“Bij Vérian leveren we dagelijks met 1.700 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Wij leveren een groot dienstenaanbod, met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hen past”, vertelt Lonneke. Ze is wijkverpleegkundige in het team Nijmegen.

“Vérian levert verschillende vormen van zorg, denk aan verzorging en (specialistische) verpleging. De wijkteams hebben goede contacten met huisartsen en andere specialisten. De lijntjes zijn kort waardoor we snel kunnen schakelen met elkaar.”

Intake: welke zorg?

Tijdens een intake wordt bekeken welke zorg nodig is en wanneer die zorg geboden gaat worden. “Je kunt denken aan hulp bij het in en uit bed gaan, wassen, douchen en aankleden, de toiletgang, het aanbrengen van prothesen en steunkousen, zuurstof toedienen, injecties geven en/of leren zelf te injecteren, wondverzorging en begeleiding in een palliatieve fase.” Lonneke vertelt hoe fijn het is om met patiënten een band op te bouwen. “Sommigen ken ik al jaren en ik ben hun vertrouwde gezicht. Geen dag is hetzelfde, het werk is flexibel en geeft voldoening. Maar extra handen in de vorm van nieuwe collega’s zijn meer dan welkom!” Werken bij Vérian betekent werken in een open en informele cultuur, waarbij niet alleen cliënten, maar ook onze medewerkers centraal staan.

Jij verdient Vérian!

Bij Vérian vinden we dat jij als zorgmedewerker méér verdient, of dat nu gaat om meer werkplezier, meer betrokkenheid, meer ontwikkeling of meer balans: wij zijn bereid hierin te faciliteren. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers trots zijn en zich verbonden voelen met onze organisatie.

Benieuwd naar onze vacatures in de regio Nijmegen? Bekijk onze website op werken bij Verian.