Het zal de rustigste derde week van juli sinds tijden worden, nu de Vierdaagse is afgelast. Om de vele wandelaars tegemoet te komen, heeft de wandelbond de Alternatieve Vierdaagse opgezet: een digitaal alternatief voor De Vierdaagse. Niet alleen mensen die waren ingeschreven voor De Vierdaagse kunnen meedoen, iedereen kan zich aanmelden.

Om drukte in de stad te vermijden, hoef je niet op het officiële parcours te lopen. Met de speciale app kun je zelf een route bij jou in de buurt creëren. De te lopen afstanden variëren van 10 km tot 50km. Het enige wat je nodig hebt, zijn een smartphone om de Wandel.nl-app te downloaden, en natuurlijk een paar goede wandelschoenen.

Met een smartphone kan Lopers Company je helaas niet helpen, maar voor goede wandelschoenen ben je bij hen wel aan het juiste adres! Bij Lopers Company aan de Bloemerstraat staan ze altijd voor je klaar. Al jaren zijn ze gespecialiseerd in wandelschoenen. Ze hebben een uitgebreide collectie schoenen en sokken, zodat we voor ieder type wandelaar en voor elk type voet een passende schoen hebben. Aan de hand van een loop- en voetanalyse wordt bepaald welke schoen het meest geschikt is.

Om de wandelaars aan te moedigen heeft Lopers Company twee speciale aanbiedingen, waaronder €20,- korting op wandelschoenen.