Bij de naam Wico Living en Colors denk je wellicht meteen aan verf en autolak. Terwijl de woonwinkel en verfspeciaalzaak zoveel meer is. Het is een walhalla op interieurgebied: je vindt er de mooiste vloer- en wand- en raambekleding. Bovendien weten de interieurspecialisten elke woonruimte om te toveren tot een aangenaam thuis.

Grote keuze

Christel Hendriks: “Er is tegenwoordig ontzettend veel verkrijgbaar om een mooi interieur te creëren. TV-programma’s werken hierbij inspirerend. Desondanks maakt het gelijktijdig lastig om te kiezen. Voor een goed advies kijken we ook naar de mogelijkheden van een ruimte, gezinssituatie en levensstijl.”

Arte Inspiratie Shop dealer

Wij hebben een grote showroom waar je materialen kunt zien en voelen. Van behang, vloerbedekking, zonnewering tot gordijnen. Het grote voordeel is, dat je alles uit kunt zoeken en bij elkaar kunt houden. Daarbij maakt het niet uit of je met een plattegrond van een nieuwbouwhuis komt of het vertrekpunt de nieuwe bank is. Ons paradepaardje is de collectie wandbekleding van Arte met natuurlijke materialen zoals hout, stof en rotan. Als Inspiratie Shop dealer hebben wij hiervan de complete boekencollectie  voorraad. Of je nu komt voor isolerend een tochtgordijn of geheel interieur je bent welkom met en zonder afspraak”.

Lezersvoordeel: 10% korting op behang in maart.

Wico Living & Colors
Energieweg 5 Nijmegen