Sinds 2017 organiseert Hallo! Nijmegen in samen­werking met Foto Roos diverse leuke fotowedstrijden. Elke editie kun je je eigen foto insturen die aansluit op het thema van de maand. Het thema voor komende maand is Oog voor detail. In de augustus-editie worden de winnaars van juli bekendgemaakt, zowel op social media als in dit magazine.

Ook dit jaar dagen we iedereen weer uit om ‘Het mooiste plaatje in de regio’ te schieten en in te sturen. In januari 2021 wordt het mooiste plaatje van de afgelopen periode gekozen. Foto Roos stelt ook deze keer weer een prijs te beschikking, namelijk de Panasonic camera LUMIX GX880 t.w.v. € 450,-! Doe je ook mee?


Wil jij ook kans maken en jouw foto laten zien aan 225.000 lezers in de regio?

Hoe doe je mee:

  1. Plaats je mooiste ‘Oog voor detail’ foto op Facebook of Instagram en zet erbij op welke locatie hij gemaakt is.
  2. Tag ons met @HalloNijmegen of #HalloNijmegen. Doe dit voor 16 juli.
  3. Elke editie plaatsen wij de drie leukste foto’s van dat moment. Aan het eind wordt uit alle inzendingen het mooiste plaatje gekozen.

Spelregels: Foto’s moeten in de regio Nijmegen gemaakt zijn. Geef bij je inzending dan ook even aan waar de foto genomen is. Hallo! Nijmegen verschijnt in Nijmegen, Weurt, Groesbeek, Heilig Landstichting, Berg en Dal, Beek, Ubbergen, Malden, Wijchen, Beuningen, Lent en Oosterhout. De wedstrijd is opgezet voor amateurfotografen. Geen Facebook of Instagram? Stuur je foto naar redactie@hallo-nijmegen.nl met als onderwerp ‘fotoactie 2020’.

Doe mee en win!

Uit alle maandelijkse inzendingen worden steeds drie ‘mooiste plaatjes van de regio’ gekozen, die meedingen naar de prijs die Foto Roos ter beschikking stelt. Dit keer is dat de Panasonic camera LUMIX GX880. Deze camera biedt een groot aantal functies die perfect zijn afgestemd op het maken van zowel foto’s als video’s. Het 180 graden kantelbaar scherm gaat automatisch in selfie modus zodra deze omhoog geklapt wordt. Door de dubbele sluiterknop kan de camera zowel links als rechtshandig bediend worden. Maak bijzondere foto’s met unieke selfie functies zoals panorama- en nachtmodus of schoonheid retouchering.