Een avond met Scrum doet verlangen naar de pub… maar wat doen we dan in het theater? Daar hebben de mannen van Scrum iets op gevonden: ze nemen hun stamkroeg The Dirty Glass gewoon mee het podium op! Want de pub is immers de perfecte omgeving voor Single Malt Folk en de sterkste verhalen.  En dat weten de muzikanten van Scrum als geen ander! Op donderdag 23 mei staan ze in Cardo Theater en jij kunt daarbij zijn!

Hallo! Nijmegen geeft 2x 2 toegangskaarten weg!
Kijk op Hallo Nijmegen Facebookpagina hoe je kunt winnen.
Je kunt meedoen t/m 19 mei. Maandag 20 mei worden de winnaars bekend gemaakt.

Cardo Theater

Stichting Cardo maakt het mogelijk dat mensen met en zonder beperking bij elkaar kunnen komen in Cardo Theater om samen te genieten van een gevarieerd programma met muziek en cabaret. Het bestaan van Cardo wordt mogelijk gemaakt door een trouwe groep van bijna 100 bedrijven die de financiële basis vormen en de inzet van 40 enthousiaste vrijwilligers. Uniek, ontroerend, gezellig en afwisselend…het leukste, niet gesubsidieerde theater van de regio! Cardo… je kan het niet missen!

Stichting Cardo is onderdeel van Pluryn. Pluryn ondersteunt mensen vanuit een groot aantal locaties in Gelderland, Noordoost Brabant en Noord-Limburg bij wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd. Meer informatie: www.pluryn.nl

SCRUM in Cardo Theater
Donderdag 23 mei 2019
Aanvang 20.30 uur
Sta-voorstelling
Prijs € 15,50

De tickets voor de voorstellingen zijn online te bestellen via www.cardotheater.nl en verkrijgbaar bij alle Primera vestigingen in Nederland.
Voor algemene informatie over Cardo Theater, informatie over de ticketverkoop en de beschikbaarheid van tickets kun je kijken op www.cardotheater.nl
Je kunt ook contact opnemen met de Cardo infolijn 088 779 20 94.