Een trap is onbewust vaak één van de meest opvallende onderdelen in je huis. Een traprenovatie geeft je interieur binnen een hele korte tijd een compleet nieuw gezicht. Van een echte renovatie is vaak geen sprake, want tijdens een traprenovatie wordt je trap juist flink vernieuwd of verfraaid. Momenteel zijn bijvoorbeeld de trapbekleding en trapleuning met ledverlichting populair.

Je trap laten bekleden door Wolfs betekent dat je hebt gekozen voor een duurzame oplossing voor de toekomst. Verbouwen of vervangen van uw trap is een kostbare aangelegenheid en in de meeste gevallen niet nodig. Als je trap toe is aan een opknapbeurt dan is een traprenovatie in de meeste gevallen een betaalbare oplossing.

Bij Wolfs ben je gegarandeerd voordeliger uit dan bij de meeste andere aanbieders, doordat wij effi ciënt inkopen en geen dure marketingcampagnes voeren via tv of andere media. Wij werken uitsluitend met materialen van een absolute topkwaliteit. Duurzaam, slijtvast en geluiddempend en met een garantie van 15 jaar!

Wij volgen de laatste trends op woongebied. Je kunt bij Wolfs kiezen uit een assortiment van klassiek, modern en landelijke stijlen. Van alle topmerken in HPL en PVC traptreden bieden wij een breed assortiment met veel kleuren en structuren voor rechte, gedraaide, dichte of open trappen. Wij helpen je graag met het kiezen van de juiste sfeer.

TRAPTREDEN

Wolfs heeft meer dan 15 jaar ervaring in traprenovatie. De bestaande trap blijft de basis waarop wij werken. De trap wordt voorzien van zogeheten overzettreden, gemaakt van speciaal ontwikkeld PVC/ vinyl of CPL/HPL. Deze toplaag is stroef en praktisch onverslijtbaar, zodat je trap weer jarenlang mee kan. De trappen die wij renoveren worden geluiddempend gemaakt en zijn veilig en makkelijk te onderhouden.

TRAPLEUNINGEN

Een mooie, bijpassende trapleuning maakt de uitstraling van je gerenoveerde trap nog completer. Wolfs is leverancier van RVS-trapleuningen met ledverlichting. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om alleen de leuning van uw trap te laten vervangen, zonder de volledige trap te renoveren. RVS-trapleuning en balustrade: Wolfs Traprenovatie staat voor kwaliteit in maatwerk.

TRAPVERLICHTING

Heb je gekozen voor een traprenovatie van Wolfs Traprenovatie? Vergeet dan niet onze prachtige trapverlichting. Ingebouwde LED-trapverlichting zorgt voor een stijlvolle en bijzondere uitstraling. Een mooi gerenoveerde trap is namelijk een blikvanger in je interieur en deze mag dan ook zeker worden geaccentueerd.

DE 7  VOORDELEN VAN WOLFS

Traprenovatie in een1 dag
Zonder hak-of breekwerk
Gemakkelijk in onderhoud
15 jaar garantie
CBW-erkend bedrijf
Geluiddempend
Veilig door antisliplaag

Voor meer info kijk op de website.