Meer bewegen, gezonder eten, minder drinken, stoppen met roken… Het nieuwe jaar is voor veel mensen het moment om met frisse moed hun goede voornemens uit te gaan voeren. Goede voornemens als ‘meer bewegen’ en ‘stoppen met roken’ zijn slechts een greep uit de vele doelen die gesteld worden. Nu zijn deze gezonde aanpassingen in je levensstijl natuurlijk makkelijk te bedenken, maar hoe zorg je ervoor dat ze realiseerbaar blijven? Zorg dat je het niet alleen doet. Op deze pagina vind je tal van instanties en bedrijven met de juiste tools, jouw goede voornemen kunnen omzetten naar een lifestyle change! Succes!

Aula Taleninstituut: Próspero Año Nuevo!

Aula Taleninstituut: Próspero Año Nuevo!

Een nieuw jaar betekent goede voornemens. Wat dacht je van het leren van Spaans? Een nieuwe taal opent immers een nieuwe wereld en geeft hiermee een nieuwe dimensie aan het leven. De Spaanstalige wereld is groter dan alleen Spanje. Spaans wordt ook gesproken vanaf de Verenigde Staten tot in het puntje van Zuid-Amerika. Na het Mandarijn is het Spaans dan ook de meest gesproken taal ter wereld is. Ook in het nieuw jaar organiseert Aula taleninstituut Nijmegen weer nieuwe taalcursussen waarin ook ruim aandacht is voor de rijke cultuur en geschiedenis van de Spaanstalige wereld. Je bent van harte welkom.

Kijk op www.aulataleninstituutnijmegen.nl voor meer informatie.Afvallen bij EGA

Afvallen op een gezonde fijne manier, bewuste keuze maken en daarbij lekker eten en afvallen! Dorien is cursusleidster en timmert al ruim 20 jaar aan de weg. Ega is gezond eten, zonder gebruik van pillen en poeders, maar gewoon normale voedingsmiddelen. We komen wekelijks bij elkaar om te wegen, je krijgt tips, recepten en informatie van Dorien en deelt ervaringen met medecursisten. Dorien is zelf 40 kilo afgevallen met deze goede manier van eten.

Je kunt kijken op www.ega-dorienvernooij.nl of neem contact op met Dorien via 06 – 53 99 48 61 of 0481 – 461 413.


Fit in 30 minutenFit in 30 minuten

“Ik gun mijzelf 30 minuten bewegen, in goed gezelschap en prettige sfeer. Ik voel me fitter en vrolijker!” Els, 58 jaar Bewegen is in meerdere opzichten goed voor je. Zowel fysiek, mentaal als sociaal. Gun jij jezelf ook meer balans? hart for her in de Archipelstraat in Nijmegen biedt een circuittraining met aandacht voor je hele lijf, met conditie, spieren en gewicht. Elke vrouw is welkom; jong, oud, dik, dun, met make-up of zonder, heel sportief of nog nooit gesport.

Plan een gratis proefles bij Petra van Soest via tel 06 – 26 43 61 10, bezoek www.hartforher.nl of kom langs!Beste voornemen: mijn droomreis maken!

Beste voornemen: mijn droomreis maken!

Wat is nou een mooier cadeau voor jezelf dan een vakantie? Waardevolle herinneringen maken, daar gaat het om. De voorpret is heerlijk, het reizen is leuk en spannend en de napret… die heb je voor altijd! “Ik help je graag met het verwezenlijken van jouw droomvakantie! Boek voor 1 april 2020 met de code ‘Hallo droomreis’. Je betaalt geen boekingskosten (t.w.v. € 27,50) en je krijgt een leuke reisgadget bij vertrek. Reizen maakt gelukkig, dus maak je voornemen waar!”

Bel Kim Martens via 06 15 02 81 25 of kijk op https://tuiathome.nl/reisadviseur/kim-martens/