Hallo! Nijmegen is een huis-aan-huismagazine dat 12x per jaar kosteloos wordt verspreid aan huishoudens en af te halen is in o.a. Nijmegen, Weurt, Groesbeek, Heilig Landstichting, Berg en Dal, Beek, Ubbergen, Malden, Wijchen, Beuningen, Lent en Oosterhout. Dit doen wij met veel plezier voor zo’n 225.000 lezers.

Hallo! Nijmegen verbindt, informeert en inspireert de lezer over alle kansen die de regio te bieden heeft op het gebied van leven, wonen, kunst, cultuur, ondernemen, lifestyle, recreëren, sport, auto’s en motoren.

Door middel van interessante en laagdrempelig geschreven items in samenhang met een frisse en aantrekkelijke vormgeving biedt Hallo! Nijmegen aandacht aan verschillende onderwerpen die de lezer interesseert.

RAN Media, uitgever van Hallo! Nijmegen

RAN Media is uitgever van de business magazines Nijmegen Business en Arnhem Business, uitgaansmagazine UIT Nijmegen, stadsgids Topzaken en vacaturekrant Hallo! Collega. Ook organiseren zij met ondersteuning van de magazines diverse netwerkevenementen. RAN Media heeft een nauwe samenwerking met 3AMI Online Marketing uit Nijmegen die onze online en offline media verzorgt. Vragen? Neem contact met ons op.