Nabil is een talentvolle en veelzijdige theatermaker. Zijn vlotte verhalen wisselt hij behendig af met liedjes, typetjes, pianospel, beatbox en scherpe, soms schurende grappen. Nabil is bekend van tv-programma’s zoals Baas Raymann en Alpacas. Op donderdag 17 januari staat Nabil met zijn voorstelling Monopoly in Cardo Theater. De winnaar voor onze Tag&Win actie zijn bekend!

Cardo Theater

Stichting Cardo maakt het mogelijk dat mensen met en zonder beperking bij elkaar kunnen komen in Cardo Theater om samen te genieten van een gevarieerd programma met muziek en cabaret. Het bestaan van Cardo wordt mogelijk gemaakt door een trouwe groep van bijna 100 bedrijven die de financiële basis vormen en de inzet van 40 enthousiaste vrijwilligers. Uniek, ontroerend, gezellig en afwisselend…het leukste, niet gesubsidieerde theater van de regio! Cardo… je kan het niet missen!

Stichting Cardo is onderdeel van Pluryn. Pluryn ondersteunt mensen vanuit een groot aantal locaties in Gelderland, Noordoost Brabant en Noord-Limburg bij wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd. Meer informatie: www.pluryn.nl

Winnaars Tag&Win actie bekend

Via Facebook en Instagram kon je meedoen met een Tag&Winactie.

Gefeliciteerd:
Carla Verweij-Ligthart
Janneke Smeets
Saskia Kamperman
Monique Roelofs
Jullie hebben 2 kaartjes voor Nabil bij Cardo gewonnen op 17 januari. Veel plezier!

Misgegrepen? Er zijn nog kaarten!

Nabil – Monopoly
Donderdag 17 januari
Aanvang 20.00 uur
Zitvoorstelling (vrije zitplaatsen)
Prijs € 17,50

De tickets voor de voorstellingen zijn online te bestellen via www.cardotheater.nl en verkrijgbaar bij alle Primera vestigingen in Nederland.
Voor algemene informatie over Cardo Theater, informatie over de ticketverkoop en de beschikbaarheid van tickets kun je kijken op www.cardotheater.nl
Je kunt ook contact opnemen met de Cardo infolijn 088 779 20 94.